Disember 01, 2008

My layout - Part 4


My 4th layout... just simple but i love it. Picture taken masa hana 5month and pakai tudung. Bolat pipi hana and nampak Cute anak mummy ni pakai tudung.. mcm ustazah. hihi :D







9 ulasan:

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

wah..wah..cantik ler..layout ko zie..terpikat aku nga kecomelan hana..

ai berkata...

eeeeeeeeeeeeee..
dengkinye aku wei..huhuhu..kt sni takde jual kot mende2 ni. geram aku tengok!

ZiE berkata...

hehe.. ada banyak lagi ni 6 atau 7 lagi layot yg belom aku paparkan. tunggu le.. aku pun blom wat new layott tapi toys dah update ni.. tunggu kalau rajin sebab brg2 dah ready. sekrg semuanya MALAS

syafa berkata...

Ya Allah zie!!awat rajin sgt ko wat layout ni..dah gile layout yer...whakakka..tapi serious cun gile zie!!aku suke sgt nengok..wat la byk2..esok hana dah beso dia leh tgk balik wajah2 dia..hehehe..kenangan tu

ctm-cak'on berkata...

k.zie...ajar le wat cmne, hehe! jom kite wat kelas nk? sllu org wat kelas masak, ni kite wat kelas layout lak ;) sgt2 le cantik hana b'tudung tue, geram bangat!

ZiE berkata...

syafa: aku dah buat 10 layot.. plan dah ada rumah sendiri baru nak gantung n frame..

yam: bole jugak.. jom wat class.. hihi

kirana-ummikmal berkata...

zie...
aku duk tggu nie...bila ko nk buat tuk aku...
wakakakaka
adeh...jeleshnye aku....cantik ko buat

;;xpun kan aku bg cadangan...ko tggu aku besalin nanti...dapat bb baru ko butakan la 1 tuk aku..
wakakakka..
pastu ko dtg msia ko leh bg kat aku...
ahakssssssss

ZiE berkata...

kahhhh kak kirr... bnyaknya tempahan aku

Eda berkata...

cantek~~