Disember 02, 2008

My Layout - Part 5


My 5th layout.
This time buat layout guna reben n add with some of my toys.. when its done ja it look so nice but bila dah few days mcm ada 'something wrong' wiht my layout, rupanya kan terlalu kancang masa ikat reben sampai mcm bengkok. Aduhh syg yeh.. apapun still love this layout. Love this combination colour Purple and Yellow








My layout yang 'Bengkang Bengkok' =))

11 ulasan:

noreen-bulan berkata...

rajin nya k.zie nie...
meh buatkan utk akid sekali...huhuhu
byk kos nak buat nie kak zie...masa lagi...

bagui...bagui...bagui...

ZiE berkata...

pasal kos jgn ckp la reen.. kalau dah minat yg tu tolak tepi.. hahah tapikan sume itu dri encik suami. apapun tq n credit untuk somiku sebab byk spnsor.. :D

ai berkata...

MMG CUTE LE... :)

ZiE berkata...

tq kak ai :D

Nur Syafawati berkata...

aku x tau nak ckp ape lagi weh!!
ko mmg teramat..amat..la rajin!!
tahniah utk ko zie..layout ko cantik sgttt

ZiE berkata...

tq sya itu dulu.. skrg aku 'M'

Rafizah Nordin berkata...

zie, akak bg ko keje.dr sekarang ko kene buat layout untuk kami.nnt ko mai msia,layout tu souvenir tuk kami.amacam... ada brani??kehkehkeh

ZiE berkata...

adoi.. tak bani la kak.. krg ada yg tak terbuat susah woo.. kalau pun buat krg ada pulak yang tertinggal antara semua lagi la susah.

Eda berkata...

sesekali klau ko senang tunjuk la..brg 2 yg ko buat benda ni... pehtu tunjuk cara2 ke..nak blajo gaks..hehe

nizajeff berkata...

mak eiiiiiii..rajin bebenor la ko zie...kalo aku baisla si aleeya sepahkan..kahhhhhhhh
sebenonye sakit M ni jek jd alasan..ko rajin...

ZiE berkata...

Eda: nanti la aku tunjuk brg2 toys aku.. cara nak buat? mak eii aku bukannya teror sgt

yul: ni hasil tgn aku yg dulu.. skrg dah M