Disember 31, 2008

30-31 Disember 2008

The Rizqun International Hotel
30-31 Disember 2008

First plan we want to stayed with Hana, tapi... memandangkan after mandi kolam hana mcm kureng sehat ada muntah2 sikit, maybe pasal air kolam yang teramat lah sajokkkk sgt so that night send hana balik rumah. Yg tinggal hanya kami.
ME & HIM!!





Hana after changed her drypers.. we went for Tea Time!!
Babah "Pakai kasut dulu hana, tani kan minum ptg.."





Swimming time!!

Babah "Sajuk ka syg? R u ok?"




Hana kami yg relaxx... terapung2 di air, hihi

Kaki hana dalam air pun relaxx..haha



Before hantar hana balik..:(

Early in that morning, had our breakfast at Rizqun. Called my parents to join for that Breakfast and bawa Hana sekali. Mummy miss u so much



Like Father Like Daughter..

Our Dinner at Rizqun, byk menu tapi this is one of it yg kami mkn

Brunei Traditional Menu
Ambuyats and sauce


Shoppping time.. got new stuff from HIM. Yeay!!!
Big Thanks to My Husband, bought something for me and the kids..
"Tq So Much Syg, lebiew!!"

Papers and Stickers Scrap for ME
"Tq syg!"


Another Laptop , Mini Acer Aspire One for ME
"Tq Tq Syg!"


Mini Digital Photo Printer for ME
"Tq Tq Tq Syg!"


Minnie Mouse Blanket for Hana
"Tq Babah!!"


Sponge Bob Blanket for Aqil
"Tq Abang E-Boy"


31-Disember-2008 Dinner Countdown at Escapade Sushi..Last2 kami countdown d rumah saja. :D


"Tq Syg for keeping belanja n belanja, semoga rezeki syg berjuta kali ganda banyaknya.AMIN!! ... Lebeieww & Happy New Year!!"

9 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

gerammnyer tgok hana..nak2 lak berbaju merah...adoii gerammnyer..

ai berkata...

canteknye bilik..canteknye pelampong hana..sedapnye makan..bertuahnye laki kau belikan lappy bagai. aku sekadar tompang bahagia. tak merasa pon cam kau Ladybird! bertuah sungguh kau..

~eleh..dlm sedey2 hana takde pon, malam tu musti terangkat katil tu kan? kan? kannnnn? ;P

ZiE berkata...

hahahah kak ai.... hahahhahahaha terangkat angakt pun tetap rindu pada anak ku hana... ;)

Nur Syafawati berkata...

zie..zie..zie...
alangkah seronok nye korang bermain air yer...aku amat la suke nengok hana punye pelampung!!!comey gile!!!
zie..korang bermalam berdua aja di hotel??ehem.ehem..family planning is it???kahh...good..good..take some time for only both of u..hehehe..good luck dude!!!hahaha..
zie..aku amat la jeles dgn ko..hj.rock belikan laptop!!mini printer!!blanket yg comey2 utk anak2!!huhu.betuah badan zie..untung ko..huh...dah dpt mcm2 pun nak gaduh2 ka???hahaha...sudah2 ya....hehhee

ZiE berkata...

bermalam berdua sya. Tidor kami tanpa ada hana d sisi. Rindu tau sya.. laki aku smpai susah nak tido..

Rafizah Nordin berkata...

uiksss manyaknya hj rock membeli belah...
hana makin cumel,geram je tengok!tambah2 skrg udah ada pokok kelape sebatang atas kepale...hehehe

MUMMY ILA berkata...

woiii zie..aku jeles ni. aku nakkkk..aku nakkk.. aku nak hana! aku nak boat comey hana! aku nak laptop mini ko! aku nak printer ko! aku nak bilik otel ko! aku nak food ko! tppppppppppppppp aku xnak laki ko! wakakakakaka

so kewl beb.. aku sukaaaaa..sukaaa

Ayu Firzara berkata...

Hye kak...
Heppi new year!
Akak,,,,bestnyeh gi jejalan...
Then dapat barang scrapbooks, printer, lappy...arghhhh syoknyeh...

p/s Hana sangat cumell lah dengan pelampung tuh...hihih

ayien78 berkata...

zie...beshnya...siap dpt hadiah lagi......jeles ...jeles.... mmg seronok la si hana...tapi yg tk sonok bila hana tkde kat sisi
hahahar...nottila mama & papa hana ni

besh2.....