Januari 01, 2009

Tag From Herda

Tag : Our Picture Masa Baby

Here it is gambar masa Mummy Hana Baby, lupa tarikh and umur but for sure all this picture taken masa di 'Temburong' i guess masih rumah Amit Untai. Ada yg ckp muka masa baby sama mcm Hana but some of them told me Hana memang fotocopy babahnya. Renung dan nilaikan sendiri :D





This picture taken masa di Temburong (Rumah Lama) masa ni babah baru dtg dari bandar, he bought me new dress n kaca matanya sekali hehe. Still remember babah paksa begambar begaya2 dgn kaca mata hitam merah dgn lipstik merah menyala. Gigi masa tu pun jarang lagi. Hahaha

Tag To: Kak Fiza, Kak Ai, Ainey, Ila & Kak Sue

7 ulasan:

saveme_zero berkata...

sebijik mcm hana la zie.

MUMMY ILA berkata...

hahahaha...kena scan gambo la plak :)) tp aku xde gambo baby :(

Nur Syafawati berkata...

sameeeeeeeee..like mother like dotter..leh masuk contest..hahaa

elly berkata...

sama la cam hana... cumel la zie hehehe...

Rafizah Nordin berkata...

sejibik la...
sory,tak dpt nak buat tag ni sebab aku tak de gambo mase bebudak.sume kat umah abg aku kat Perak.betul2 satu pun xde...

KasiH berkata...

Ni gambar hana ke ko ni...ekekekeke...tekap habis...

ZiE berkata...

kasih ni gambar aku la .. masa aku baby!!