November 28, 2008

Tention


Tention cause my camera memory card was corrupted or in other way 'kana virus' Grrr mesti reformat lagi :( Byk gambar Hana inside which is so cute. Will try my best to save hana's picture. So for this moment, i wont able to update any new picture's from hana.

Today punya cerita..
At Ofiz - bz bz bz bee... meeting meeting meeting
Went out for lunch di The Mall and Husband bought for me some stuff from Body Shop 'only for member offer 25%' :) also i bought some of 'my toys' for scrap. Bali 4 item ja dah reached 44 dollars adoii pi minat punya pasal di bali tah jua. Yeay new stuff's coming!!

Night - went to my cuzzin kawin.. 'mlm bebadak' n ada karoke. No picture taken

7 ulasan:

Rafizah Nordin berkata...

alalaaa siannye mmr kad kondem le pulok.xpe pasni soh hana posing lebih mengancam & hana always cute forever ever.tp musykil gak nih,ape mende yg ko simpan dalam mmr kad tu sampai leh dihinggapi virus???
sllnye simpan 'bende2 alah' tu yg virus suke ekor...upsss terlebih sudah.ampun akak zieeee

ZiE berkata...

kak za : hahah ari tu husbnd try transfer gambar ke pc... tu yg menjangkit agaknya. Pc ku itu memang sgt sgt memerlukan ubat anti virus. skrg Pc dah kat spital.. tinggal memory card je lagi.. hrp2 gambar hana tak hilang. suka sgt gambar hana dlm tu siap pakai topi.. aduh comelllllnya

Eda berkata...

hehe jawapnya kena beli memory n camera baru lar tu..kan???lalalala... tv dah baru... masa utk camera laks baru ye tak?? wer nanti show off la apa yg dibeli kat bodyshop tu..

ZiE berkata...

kahhh eda.. aku beli ipltstik n bedak je la eda. nak show off.. adoi biasak je tu.. aku kena beli memory baru camera ku leh pakai lagi..

Mummy ILa berkata...

saboooo..nanti cik huby leh belikan baru. :)

bibie berkata...

jgn reformat dulu ka jah, use getdataback kah dulu, u can search thru tenet, cari picture recovery ada tu softwarenya..

ZiE berkata...

to bibie: adaka dlm tenet.. syg wah gambar hana dlm tu cute cute :(.. or can u make it for me?