November 22, 2008

Seharian bersama ..


Balik kaja pagi kemarin,husband bawa cari n bali sesuatu untuk simpan dlm bilik. Entah apa angin tiba2 mau buy somthing walhal memang dah ada pun satu n still in a good condition. Lepas sembahyang jumaat, husband bawa kami jln2 n shopping. Yeayyyy shopping lagi.. i love it. Panuh bakul but its all hana nya brg, kitchen and toiletry stuffs, hihi my brg pun ada cikit la also special for our room. So first destination The Mall

adoii.. tudung pun sampai biyotts..:D


ngantok tu hana ah.. layu ja mata

Memandangkan some of brg hana nada di Mall so kami zoom lagi ke Hua Ho Bunut. Sebab kan kajap n mau bali sikit ja kan so ambil la baby troli ni. 1st plan kan simpan brg2 yg dibali but disebabkan hana dah gain weight (huhu malas kipak wah) simpan la hana dlm baby troli ni. Look cute kan.. and she likes it.





Special for my room
Balik shopping, org pasang sudah dtg bawa brg yg husband bali this morning.Tadaaaa...husband yg nda mau2 kan balikan tv ni. Mcm liat wayang la.Tq syg.



Mlm, hubby bawa semua my family dinner..mkn mkn n mkn lagi. Sorry nada gambar makanan sebab kan byk we order antaranya Sup Tomyam, Kerang oyseter sause, ayam asam pedas, towgeh, peria, sotong goreng, udang goreng, ayam masam manis and ikan. Its all in 2 sets. Kanyang kami anak banak. Tq sayang.
Time: 8pm
Venue: Aqil Thai Restorant






Babu, Aqil & Ti Kiah..


Liat kaki Hana.. relax kan ;)


My Babah, Mummy & Fakhrul Lat Lat ..hihi

"Tq Sayang sebab belanja, balikan itu n ini untuk me n hana, moga syg sentiasa dimurahkan rezeki. Amin.!! Lops ya always"

12 ulasan:

Rafizah Nordin berkata...

isy2x tomeinye hana
zie,hana pakai spek mate tu dia tak tarik2 ke? nampak diam jekkkk

syiok le makan2 keluarga ek...

hj rock da tak rock ek...hehehe

ZiE berkata...

hiihih.. hana try tarik tapi cepat2 le tarik tgn dia dulo. smpai ke satu tmpat dia pakai spek tu.. rezeki husband murah tu yg belanja mkn2 satu family. nanti belah husbnd lagi. Insyallah

kirana-ummikmal berkata...

woow comey itu budakkkk
aku amat bekenan nagn spec itamnye.... adoii menantu sape ni woiii!! baik ngaku cepat...kekekee

ahhh makan tombam la ko yek zie...
hahahhaha

wah lakimu belanja sakan yuk...

ZiE berkata...

haha .. kalau org tak de nak mengaku ni menantu sapa .. apa cite kak kir? haha...

a'ah aku makin tombam la .. huhu mcm mana ni. org ckp aku peggy lagi.. tungggguuu dan lihattt je la.. kahhhhhh

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

amboi..ambooi..jeles aku zie..ada makan2 ya..

cute sgt hana nga spek itamnya..

Eda berkata...

amboi bestnya dapat tv cam biskut je nipisnya..jeles taw..~~

nasz berkata...

seronok kan spend time ngn anak? zie, makin besar, makin comel si hana ni...

Mummy ILa berkata...

alalallaa...tomeynye dia pakai cepek. hehe...

elly berkata...

meh qimie nak kidnap hana hahaha... sangat cumel! x nak kalah ngan mummy die ye... hehehe

ai berkata...

Comeynye si hana!!!!! aku suka tengok dia duk dalam raga tu. Cute giler.

*untung kau zie. laki banje memacam..huhuhu

Nur Syafawati berkata...

perghhhhhhhhhh...hj rock beli tv letak dlm bilikkkkk..tv lekat dinding lak tuuuuuuu..sonoknye ko zieee...wah..family gathering yer..makan2 time..hana dok diam elok je dlm bb troli tu..cute bangat!!

ctm-cak'on berkata...

geramnye tgk hana dlm itew troli, comel bangat k.zie!

k.zie...syoknye dpt itew wayang, hehehe...same test la hubby kite k.zie, tp bcinta nk beli, syg woooo, hehehe...

k.zie, gebusnye kamu, ape rahsianya? hehehe...