November 25, 2008

My Layout - Part 3


My 3rd Lo.. picture's taken masa hana 1st hold botol susu nya.
Well Done Hana!!
Hana: 4month 25days








12 ulasan:

ctm-cak'on berkata...

k.zie...cantikye akak wat layout tueeeeeeeeeeeeeeeeee, kreatif bangat k.zie, leh anta 1 kat sy? hehehehe...wat kenangan pic hana :)...

ZiE berkata...

yam... tu layout simple ye yam. tak cantik sgt. suka buat n suka tengok. lagipun husband support beli toys aku ni.

nasz berkata...

cantik!!!

ZiE berkata...

tq Nas :D

elyies berkata...

rajin tul dak zie ni..huhuhuu...kreatif inovatif..hehehehhe...kalo aku tidak le nak buat cam gini..muntah darah aku nanti..wakakkaka

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

kreatip la hang ni zie..kagum aku..

kirana-ummikmal berkata...

iskkk zie..awat sejak 2 menjak neyh rajin wat scrap lelawo neyh!!~ jeles aku..jeles...!!
wat kat aku 1!!

ZiE berkata...

kak kir.. aku dah lama buat scrap2 ni... masa aku petnen aku dah start collect .. lepas banak baru ada idea tu pun curi2 masa. ni Lo yg lama.. ada byk lagi nak tunjunk satu2 ni.. tungguuuuu

ai berkata...

Cutenye wei...aku pon suke wat benda2 camni. tp takde alat le..main gunting2 je kertas kaler. cam kau siap ade toys sendiri tu. huhuhuhu..dengki tul!

Mummy ILa berkata...

rajinnya....

Eda berkata...

rajinnya zie..lawa plak tu.... aku dulu citer2 nak wat gak scrap2 ni..tapi kos nak buat tu leh tahan gak mahalnya...hehe..maka tertanam begitu je la citer2 aku tuh... kena la tgu laki aku jadik Dato' dulu baru leh buat satu room khas untuk scrapping!!haha.....

nani berkata...

Sucy nice & creative work... rajin gila! Buat utk saya satu huhu