November 19, 2008

My Layout - Part 2


Here it is my 2nd layout. Simple n still be simple..
Made this scrap, gift for my friend wedding. Hope they like it!
Vivi Hairani & Shahril







Frame it for their memory

9 ulasan:

ai berkata...

wahhhh..
cantek la. kretip gak ngko kan? mana ngko beli bahan2 nk buat tu?

ZiE berkata...

huhu aku beli kat sini jugak kak ai.. nanti le aku kasi tengokkan toys aku ni.. tunggu keluaran seterusnya..

ctm-cak'on berkata...

k.zie...ketefnye akak...santik la...pasni leh la wat souvenior b'day hana hand made ye.. ;)

ZiE berkata...

yam.. tq tq tapi yg ni simple je.. ada byk layots dah buat tunggu le keluarannya. :D

nasz berkata...

cantik ney zie... kretip le ko ni. aku suke!!!

ZiE berkata...

tq nas.. ni simple dimple je.. tak de idea... tu yg jadi mcm ni je

Mummy ILa berkata...

wahhhhh... kretipnye..

Ayu Firzara berkata...

Kak zie...
Wahhh akak pun pandai berscrap yerr?
cantek kak....
Bestnyeh...

ZiE berkata...

huhu pandai le cikit2.. ayu baru start thn ni ni sdang collect brg2 nya dah wat 10 ke 11 layout tu yg baru 2 je nampak.. tapi scarp tak le secantik org lain. scrap untuk diri sendiri je