Februari 19, 2009

Hana cheakup 1year


Last two days my baby ada appointment. Cucuk setahun
Date: 17 February 2009
My Baby: 1 year 2days
Weight: 9.4Kg
Height: 74cm

Masa cucuk hana ari tu kan sure la nangis.. satu hospital leh dgr sora hana. Hihi but alhamdulillah nda lama. it just take a few minutes. Alhamdulillah dah sethun anak ku mcm2 dah hana belajar. For info Hana masih breastfeed and of coz ada susu formula. Now pun hana dah tukar susu from Enfalac A+ ke Enfapro A+ harap2 susu ni nada mendatangkan masaalah at all as what i heard to any babies. Semlm my maid ckp hana dah leh jln 2 langkah then jatuh lagi.. harap2 before mac hana dah leh jalan as a present for my birthday.


2 ulasan:

MUMMY ILA berkata...

wah..dak cucuk...9.4kg :)) lebih kurang berat bro.izz la. kahhhh....

yeye dah jalan.. nanti bole la tu.amik masa skit..dia nak practise dulu

KasiH berkata...

cepat2 jalan ye hana...nnt leh soh mummy kejar2 hana...hehehehe..