Februari 10, 2009

Get Ready..


Ready for Hana's Party. Made this kind of invitation card last month design by my sister NUROL and requested and made by my self and some of that card masih ada yg belom handover lagi :D . Can't wait for my daughter birthday party, make it simple saja. Invite Husband Family, My Family, Our Neighbors and Friends.





Antara Invitation Kad yg belom bebagi.. :D


Our Plan

Overall - List, Schedule, Menu & Payment




23 ulasan:

kirana-ummikmal berkata...

wahh cantiknye invitation card hana ni...
sweet je tgok....
rajinnye ye ko zie..
kretip betul....
kad ni akan diantar tuk aku x???
wakakkakakak

ZiE berkata...

Kak Kir: hahaha kad biasa je ni.. tak le rajin sgt. Alhamdulillah hasil kerja tgn sendiri lebih memuaskan berbanding kalau order. Apapun tq kak kir

Mama Herda berkata...

adoiyai dygku..mcm kan menyambut menantu shj..heheh..basar2an tu haa..happy beday hana..untie herda cayanggg hana muah muah muah..

ZiE berkata...

her: hahahah bah dtg tah meminang tapi anak ku blom cukup syarat ni. hahahhaha

lieya shayunk berkata...

cumel nye invitation card...sempena birthday adik kecik tomei itu erk...
nk 1 buleh...hihi..;p

Rafizah Nordin berkata...

hana...tunggu nnt untie pija datang bday hana tu ye...
(huh,entah biler la...)
itu ke yg dikatakan simple zie, oiii
siap ade lucky draw lagik!!!

ZiE berkata...

Lieya: Salam Kenalan

Kak Za: Hahahahha .... simple le tu tak de le grand sgt

MUMMY ILA berkata...

amboi handkraft tu!.. kalau aku la x terbuat nak wat cam ko. suspek la zie!!

nanti aku dtg ye pakai kale pepels

nasz berkata...

comel nye kad... mesti meriah majlis hana nanti... selamat hari jadi ye hana

ZiE berkata...

ila: dtg ye ila dijemput hadir...

nas: tq auntie nas

Syasmeen berkata...

cantik lah kad tu lady....mesti meriah giler nih besday party hana...anyway happy besday hana...besan (oya) x d jemput ke heheheh

Bibu berkata...

wah sweet sgt design. 1st beday misti la grand kan?

ZiE berkata...

Kak Meen:Tq kak meen... harap2 meriah le ye... tak sabar nak tunggu. semoga perancangan yg d rancang berjln ngan lancar. Oya n semua d jemput dtg ye.. hihi

Kak wil: tq tq tak le grand sgt sambut ala kadar je

Eda berkata...

amboi kelas ko..mcm buat arrangement utk kenduri kawin laks..hehe..takpe..1st beday mesti kena grand2 kan.. klau dah ke 2 nanti slow down skit..ahaks... untung hana...rugi jauh..klau tak aku haruss peg..(wpun tak kena jemput)kahhhhh....

ZiE berkata...

Eda: tak special mana pun eda.. aku just puas hati sebab hasil kerja keras tgn ku ini.. kahhh dtg le dtgggggg

elly berkata...

amboi meriahnye besday party hana... xnk ajak auntie ke? hehehe...

ZiE berkata...

elly suel: jemput la dtg... sila sila

Nur Syafawati berkata...

Ya Allah zie!!!beruntung nyer hana!!!
preparation ko sungguh grand zie!!
sweet sgt invitation card hana!!!huhuh
teliti ko wat zie..sukenyer aku tgkk..
kalau aku dok dekat ko kan zie...dah lame aku dtg umah ko..tlg ko siap2 kan ape yg patut..eeeeeee..aku yg exited..walaupun x dapat joint u all kat saner..aku ucapkan Happy 1st beday to lovey adibah hana..semoga pjg umur yerk..insyaallah..next month we meet!!!

ZiE berkata...

Sya: Tq sya... dijemput hadir. ko tau kan tg bunut kat mana... kalau sekiranya tersesat jgn malu2 kol aku. kahhhhhhhhhh eh grand ke? no no.. aku buat biasa je ni sya... hasil kerja keras aku jadi le kad yg tak seberapanya

eLYies berkata...

segan sungguh ngan kad ko ni zie....cantik dan marvelous..

tp teramat aku suka..org yang ko invite..DATO PADUKA tu..segannyaaaaaaaa

ai berkata...

kretipnye kau ladybird!!! cantek kad tu. tp aku heran nape aku x dapat pon.. ;(

Siap ngan detail planning lagi..bagus tu la mummy hana ni..

ZiE berkata...

yies: kahhh DP tu jiran aku merangkap uncle le.. aku tak jemput org lain pun selain org keliling ni je

kak ai: tq kak ai

saveme_zero berkata...

pergh..gile kentang besday hana ni. klu lah dkt..mmg aku join sekali..hahaha