Februari 15, 2009

Dude a.k.a Rado

This entry bukan Hana's Party but entry cilok dari blog the sister..
Untuk peminat entry Hana's Party please wait, gambar akan diupload kemudian.

Bila Dude or Rado dtg ke Brunei.
My sister is there with him :p. A bit jealous but this is a fact!






To syafa: Sorry Sya.. :D

12 ulasan:

eLYies berkata...

huwaaaaaaaaa...daun bawang ku ader..ensemnya kamoooo..gantang seh.....

ai berkata...

PENSAN DAK SYA NI KANG!!!!!!!!! kahhhhhhhhh

Nur Syafawati berkata...

AKU DAH 10X PENGSAN NI KAK AI!!!
AKU X SUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AKU TERAMAT JELESSSSSSSSSSSSSSSS
HUH....NAK PENGSAN BUAT KALI KE 11!!

MUMMY ILA berkata...

Jahatnyeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
aku kagen sama kamoo doo! aku curang dooo!!! kamoo curang sama akuuu!!!!

aduhaduhaduhaduh!!!rasa jantungku mau gugur bila tengok kamoo bergambar dgn dia. aduh!!! kapau mau ke maleysia dong! aku mau ketemuk kamoo dooooo!!!!

jeles tahap maksimum ni~~!! uwaaaaaa

Rafizah Nordin berkata...

alahai encemnye dier....aku pun rase mcm nak jatuh cinta lah pulak...padahal mase tgk cite Intan tu idak le aku bekenan beno same itew Rado...tapi aku tak tgk sgt Intan tu...kekadang je klu secare tak sengaja tgh tayang kat tv & aku bukak kat channel tu...

saveme_zero berkata...

mmg sya pengsan!wakakakakak

nasz berkata...

la, korang giler kat rado ni pulak ke?? wakakaka, spai pengsan2

ieda berkata...

uwaaa rado....jeles nyer...ari2 tgk kat tv jek..

Bibu berkata...

owh not bad uh!patut le korang asik tgk citer intan .bile citer tu haaa tb brape?..aku pon nak sangkut gak ler kaaahhh

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

baca komen korg br tau mamak ni sapa..mamak indon upernya..ekeke..tp boleh la tahan tapa keensemannya.....

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

eh..silap eja la..mamat ya..bukan mamak...ekeke

syerah berkata...

abg daun bawang nih..giler cayor tgk mukenye..haiyohhh:P