Mei 25, 2009

Room Transformation

Alhamdulillah our room selasai sudah di transformasikan. Tujuan utama ialah memandangkan kami still tinggal wif my family so space simpan brg2 terlalu la terhad apatah lagi skrg ni brg hana hari demi hari semakin bertambah. Also Hana suka kacau brg2 babah n mummy such as switch on n off pc sesuka hati, pull out astro card and masuk toilet. So untuk keselesaan n keselamatn hana kami transformasikan bilik ni. Big thanks to husband for spend a lot on this.
---------------------------------------------------------
Ruang Dpn Katil

Before


Way move to our toilet

After
Back from this sliding is my almari and back from that is lorong simpanan brg2

----------------------------------------------------------
TV Area

Before

After

----------------------------------------------------------
Meja Comp

Before

After
P/s to my husband: Tq Syg, you've prepared from a-z, spend lots for Hana and i.
lops yew much :)




10 ulasan:

ppb_ppkp berkata...

wah..chanteknya zie bilik ko..luas tu...puas ler guling2..hihihiih

alyyani berkata...

betul la imah. bilik zie sama cam ruang tamu aku tuh. hahaha.. zie, bukan transform bilik je, barang2 pun ditransform gak tuh. nice! :)

nasz berkata...

luas nye bilik ko zie

MUMMY ILA berkata...

ya rabbi cantiknyeeeeeee.....adoi..syok kalau beromen bilik..katil camni. wakakaka

Nur Syafawati berkata...

besonyer almari ko zieeeeeeeeeeeeeee
eh..hana stil tido dlm playpen yer..
luas gak bilik ko eh zie..patut la hana berlari2 ke sane ke sini..hehehhe
weh...lcd tu mcm cun jer..elok je aku tgk dia melekat kat dinding tu..hmmm

ZiE berkata...

imah: tq smpai lembob aku guling2 ni. kahhhh

alyyani: brg2 tak byk yg aku transform pun... sikit je

nasz: luas tapi nak bersihkan amatla mengambil masa

Mummy ila: romen? jgn ckp la... i likeeeeee

nur syafawati: playpan tu masa dia baru lahir dah besar sikit simpan le..

atty's berkata...

besornya bilik ..sama cam ruang tamu umah kty..

ibu_umairah berkata...

lues nya bilik..sama mcm kite...!!!tp penat lahh hu..huuu

FaizAmYAirieL berkata...

wahh tv tertanam dgn kayu..ehehee..cantik jgk zie design bilik ko ni..safe utk hana jgkkan?

ctm-cak'on berkata...

syoknye k.zie, sgt luas bilik akak, leh guling puas2 ar ;)