Mei 23, 2009

Doa selamat, Tolak bala & Nazar for Hana

Agenda: Doa selamat, Tolak bala & Nazar for Hana
Day: Sabtu mlm Ahad
Date: 23 May 2009
Time: Selepas Isyak
Venue: Home Sweet Home

Still remember the day Hana admitted at ward sebab high fever? This is actually this the continue of that, last time nazar mummy belikan hana rumah sudah tercapai and this time Babah Hana buat nazar BBQ Kambing for the family. Dgn harapan semoga Hana sentiasa dlm keadaan sehat walafiat & dijauhi dari segala mcm penyakit. Amin!!

Hana and I

And our menu:-














Also menu yg tertinggal Satey
Big Thanks to Babah Hana for spend and prepared a lot from a-z.
Tq syg, lops yew!!

5 ulasan:

Gieyana berkata...

bestnyer...kambing panggang..mesti sedap kan!

MUMMY ILA berkata...

sedapnye cik jah oiii...

aku x mampu nak menatap makanan ko ..sangat sedap..(tambah lak aku posa) wakakakaka

mudahan kowang sekeluarga sentiasa dilindungi olehNYA

fazilzura berkata...

waduh waduhh zie..

adeh x leh tahan tgk kambing panggang tuhh.. sure sodap tuh ..

ai berkata...

huiii..kalau kau dekat, dah aku serbu umah kau gebus!!

FaizAmYAirieL berkata...

kalau laki ni sure die dah serbu kambing ko..aku ckp je menu ko ni pasti die x tanye umah sape nak pegi dah..kahhhhhh