Mac 22, 2009

Tq Everyone,,

Date: 22 March 2009
Time: 8.45 pagi
Venue: Taman KLCC
Member: M.com

Tq everyone sebab sudi jumpa kami sefamily. Sekalung penghargaan buat m.com yang sudi celebrate belated birthday aku & hana. Aku akan upload gambar bila dah balik Brunei nanti.
Salam syg buat semua.. syg korang.

Lov: Hana & family

9 ulasan:

Rafizah Nordin berkata...

we love u 2,3,4,5,6,7,8,9,10.........!!!!

elly berkata...

sory zie x dapat meet u sefamily...
sonok tgk gambo kat blog kawan2... sangat meriah!

FaizAmYAirieL berkata...

i love u too ziee....sonok bangat jumpe ko zie...siap ade souvenir lagik..mmg besg sgt2..hope dapat jumpe ko lagik k..rajin2la dtg malaysia..ehehhee..

nasz berkata...

zie, suke aku jumpa ko n family smlm, tak sangka ko begitu lemah lembut. hana pon nmpk sng btl nak jaga. tak byk kerenah pon. harap dpt jumpa lg lain kali...

ai berkata...

ai lebiu too zie gebus!!! (xmo panggil ladybird dah.. ;P)

ade rezeki nnt kita jumpa lagi ye..kimkan salam aku + abg kaman utk abg aji rock kau tu..

muahhhhhhhhhh :X

alyyani berkata...

turun kl ek? beskan kl? :p

MUMMY ILA berkata...

i love u toooooooooo so muchhhhhhhhhh!!!!!

thanx gift dr kejauhan tu..kami kenang sampai bila2.

seronok monok ronok aku wei dpt jumpa kowang sefamili....:)

♥ Eda ♥ berkata...

bestnye korang bergath2...nanti klau aku dah balik msia nko dtg la lagi eh..aku ajak ko dtg umah aku plaks..hehe... nway sonok sakan mak2 ayam semua... hehehe

aTan and JuLies @ aYu berkata...

erm... dah bersua muka semua yerkkk...