Mac 16, 2009

Hana's 1st Birthday Party

Adibah Hana Safiyyah 1st Birthday
Hana's Birthday: 12 February 2008 - 5.15pm
Date Celebration: 15 February 2009 - Sunday
Time: 2.30pm till end
Venue: Tanjung Bunut
Theme: Strawberry Shortcake
Theme Color: White & Purple

Sorry to all sebab lambat post Pictures of Birthday Hana. To view more pls see at my Fb.

Us, Threegether :D

Goodies Girl
Thanks for your helped

Hana's goodies

1st cake from The Apple, look real kan

2nd cake from Kitchen of Jasmine

Strawberry Shortcake Cupcakes..

Make a wish "We wish..."

Another cake for another wish..

MIL bagi present hana gelang emas.. Tq MiL
Tq jua to everyone yang sudi bagi hadiah & cash

Makan Time!!
Ada yang makan di luar

Ada jua yang makan di dalam rumah

On dat day jua we had..

Buffet Style
Menu: Mee Goreng Putih & Kuning, Nuggets, Sausage, Nasi Putih, Ayam masak Merah, Sayur Campur, Daging Rendang


Also
Bbq Kambing yang sudah tersedia untuk dimakan..

BBq Kambing yang jadi rebutan

Ice Cream,Nyum Nyum...

Mr Softy Ice Cream
Q up please.. :D, They had Chocolate, Vanila or can have both..

Purple Baloons & Strawberry Shortcake Baloon

White Baloons

Twisting Baloons

Twisting Group

Our Sseayp Family

Mummy Old School Friends

Half of our Family & Friends

Big Present from Kak Tom, guess what inside?
Tq kak tom for make mummy hana wish come true. hihihi

From Us

To Babah..
"Tq Syg for make mummy wish come true on Hana's birthday. Tq for spend lots of money. Semoga anak kitani di panjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusannya, kebahagian akan sentiasa bersamanya, sentiasa di redhai oleh yang Esa dan menjadi kebangaan tani dalam perkara dunia dan akhiratNya jua. Dan Semoga syg akan sentiasa dimurahkan rezeki berjuta kali ganda dari apa yang syg ada sekarang. AMIN!!"

To All
"Tq sebab sudi hadir ke majlis yang tidak seberapanya, tq datang mengikut tema, tq jua sebab sudi bagi hadiah yang banyak also lots of cash. Tq for helping tq so so much. Also not forgotten yang sudi wish n doakan kesejahteraan anak kami Adibah Hana samaada di dalam fb, blog, msn, ym or sms. Semoga abiskita semua akan dimurahkan rezeki jua. Amin"

11 ulasan:

eLYies berkata...

wow..meriahnya besday hana..i likeeeeeeeee..bestnya kalo aku dkt..bleh aku makan kambing panggang tu..huwaaaaaaaaa

MUMMY ILA berkata...

huiyoooooooooo...aku pun ada menyimpan hasrat nak wat BBQ kambing. tp tgk la camne nanti

saveme_zero berkata...

HAYOOO..meriahnyaaaaaaaaaa

Nur Syafawati berkata...

aku x ter kata la zie!!
mmg sgt2 meriah beday hana yg pertama ni!!!huhuh..bertuah badan si hana..dapat mami ngan daddy yg sporting!!!x kisah berhabis duit utk wat party grand gini..sonok..sonok..but i just thinking..ape adiah dlm kotak beso tu/??

fazilzura berkata...

Zie, Wahh meriah sgt2 bday Hana..
sonok nye tgk..

Mama Herda berkata...

adedeh dang..meriahnyaaaa..siuk ehhhh..yg paling best kambing terkangkang atu..haha..even aku nda mkn kambing tp sgt terkesuma aku meliatnyaaa..

♥ Eda ♥ berkata...

amboii meriaaaahhhhnya... kek pun nampak maveles..kambeng tu perghhhhh

Ilham Hafiy berkata...

salam zie
meriah bangat beday party anak dara mu nie ha...cake lawa kemain x tahan tgk...

elly berkata...

wowiiii sungguh besa2ran besday party hana... besnyeeee

alyyani berkata...

semua cake hana sangat cantik! happy belated birthday dearie..

FaizAmYAirieL berkata...

meriah bangat zie 1st befdey hana ni..lawonye kek2 hana tu..betuah hana punye mummy n daddy cam korg..ehehehe..ramainye yg datang..kalau ko dok kat sini zie sure bertambah ramai dgn kehadiran kitorg..food pon very delicious je aku tgk..ngeh ngeh..ape hadiah beso dlm kotak tu zie?? make ur wish come true lagik..sure special n pricey kan?? ehehe