Januari 29, 2010

Pemenang Fun Quiz

Soalan bagi my Fun Quiz sudah terjawab dan pemenangnya ialah:-

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

Kak Sue & Kak Ai with da answer KD @ Krisdayanti. Memandangkan 2 orang jawab yang betul and masa less than 1 minutes so untuk fair bagi le sama rata. Hadiah top up to your phone yang tak seberapa. Tahniah to Kak Sue & Kak Ai!!


Gambar hotest kami bersama krisdayanti akan menyusul. Tungguuuu!!
To puan ila sila topup credit mereka yang berjaya ye. Tq :)

8 ulasan:

ILA HAFIZ berkata...

orite bebeh!!!

A.I berkata...

YEAYYYYYYYYYYYYY!!!!!

ME + MY TWIN MENANGGGGGGGG

lalalalalalalala..

CEPAT DEBAB, TOPUP AKU PUNYE. kuikuikui

MACEH ZIE GEBUS KU SAYANGGGGG (^_^)

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

wah...ada contest ker? huhu..x tau pun..

irma berkata...

huhu..kalah gak aku.....lenkali wat quiz lg yer...hehe

mamashasha berkata...

aikkk apsal aku tak tau ko ngan ila wat quiz ni zie???haha saje le tu takmo bg aku yg menang...kahhhh lawak je...anyway congrats to kak ai & kak sue...

alyyani berkata...

wow, jumpa KD? tak saba nak tgk gmbrnih..

ZiE berkata...

ila: tq bebeh

Kak Ai: ur welcome..

Ainey: a'ah ad, selalu2 le jenguk blog ku..

kak irma: insyaallah akan ada nanti

bed: alahi bed bukan takmo bagitau... kan aku ada buat kat blog. selalu2 le jengok blog ku ini ye

alyyani: jumpa KD yg mcm anak patung

揚州炒飯Penny berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社