Januari 31, 2010

Day 2 - Ila & Family in Brunei

Day 2
Venue: Aminah Arif Restaurant makanan tradisi Brunei
Time: Lunch time


Ambuyat

1st try untuk 'mencungkil'

Kenyang... Alhamdulillah
next destination

Venue: Royal Regalia (alat² Kebesaran Di Raja)

Ini edisi peluk²
caitttttt noty both of u!!

In front of Royal Regalia


Mommies

Next Venue is: Kg Ayer

Hana & Izz .. mcm takot pun ada

berlatar belakangkan rumah di perakampungan di atas ayer

Batu ni ada sejarahnya yang tersendiri

Venue: Kg Ayer
(Di sini la kami berjumpa ngan artis fun quiz itu) :p

Ada cerita disebalik gambar ni..sedang gambar diambil tiba² apis leh ckp "Eh KD la ..tu tu KD" hihi mata masing² pun beralih tengok KD bersama pasangannya. My Husband lambat sikit faham siapa itu KD. Tu pasal muka manyakkkk confuse


Paparazzi kami :)

bersama Kridayanti

I minat u!! U minat i?? Hahahhaha

Venue: Balik rumah ku syurgaku
Mandi manda tukar baju then move to next venue

Dlm kereta lepas mkn gula² hantu!!
Bibir monster

ila with sister

Venue: Jerudong Park Playground
Time: Arounnd 8pm

Mommy yang tak ingat dunia


This two kids ni ketawa sebab ada org tu main bumper car secara reverse. Penuh satu playground ngan gelak ketawa. Sampai berair mataku!! :p

2 kali mereka naik ini pirate ship. Sebab izz suka sgt

Last Venue: Satay Jawa Restaurant
Time: Nearly 12 midnight

Kami yang kelaparan
diatas ialah contoh gambar antara yang lapar..

The end
tunggu next keluaran

P/s: To see more pic's view to my fb

7 ulasan:

alyyani berkata...

ambuyat! selalu tgk kat channel playhouse disney camne nak buat. banyak tempat menarik ye kat sini. satu hari mesti kesini jugak.

KD jumpa live mcm anak patung la. macam anak patung tak?

ZiE berkata...

alyyani... byk tempat? tu kena tanya ila. but on my side biasa2 je ... pasal ambuyat tu memang le nyaumy tapi ikut tekak masing2 le.

KD mcm anak patung? ada le sikit... :)rambut tu agaknye yg buat dia mcm anak patung

atty's berkata...

besh nya dpt jumpa KD..

ILA HAFIZ berkata...

yg 1st timer.. kira byk la tempat g. best sbb suasana lain dr kl. brunei interesting bg kami yg nak lari dr kesibukan kota. food mmg marbeles utk kami yg KUAT MAKAN.. hahaha.. makan byk kali pun xpe janji perut kenyang.. senang hati berjalan2.. hehe. anak kompom la suka berjalan jauh naik plane ;)

ILA HAFIZ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
A.I berkata...

ambuyat KD! ambuyat KD! hohohohoho

eh, lain macam plak rupa KD. cam maya karin plak ;P

小研 berkata...

Do not delete this article, there is ad-supported access to 500 U.S. dollars reward, activity time to 2010/12/31 the end of this period we will have staff members from time to time to visit, hope you have the opportunity to receive prizes!

關鍵字行銷 網路行銷 軟體行銷 搬家 活水機 濾水器 淨水器 1069 GUCCI GUCCI包 GUCCI包包 LV包 LV LV包包 除腳臭 自慰器 情趣用品 情趣商品 跳蛋 按摩棒 高雄監視器 監視器 監視器材 監視攝影 網路創業 當鋪 當舖 流當品 特賣會 團體服 免費廣告 佛具 加盟 臭臭鍋 加盟 火鍋 期貨 婚紗 情趣用品 情趣 女人徵信 女人徵信 女人徵信 女人徵信 女人徵信 減肥 豐胸 整形 電波拉皮 雷射溶脂 飛梭雷射 私密處保養 seo 104 104論壇 seo 行銷軟體 免費網路創業 網路賺錢