Disember 21, 2009

Hana Hair

Al-kisah, Hana memang sgt tidak suka bila rambutnya diikat. While Hana and mommy watching tv, terfikir untuk ikat rambut Hana yg semakin panjang. But before that ambil camera for snap some pictures. Sebab memang tidak ada satu pun gambar Hana with her proper hair.

Wajah anak mommy bila rambut sudah proper

Nice kan :0

Tapi syg nice hanya beberapa saat...

Tadaaa....


And belom sampai 1 minit rambut sudah kembali terurai..

Wopsss sorry 18sx, sessi kangkang..
Enjoy playing with her hair like that

She loves her hair to be like this always & always

5 ulasan:

el berkata...

hana pun sejibik cam danish
aku nak ikat rmbot dia...x smpi sesaat dia dah cabut balik...
mmg comel betul hana berikat haaa...comel nak mmposssss gerammmmnyeeee

A.I berkata...

Ely pon x suke rambut ikat. Kelmarin aku potong kontot rambut dia smp nampak mcm mushroom! ekekekekeke...

ZiE berkata...

El: tu la pasal kan.... nampak beserabut bila rambut tak di ikat.. grrrrrrrr

Kak Ai: ye ke? paln memang nak panjangkan rambut hana so malas nak kontot rambut dia.. aly sure cute kan dgn rambut ala ala mushroom tu...pics plss..

atty's berkata...

alor comey nya hana..bibir seksi .

shah-ila-ain berkata...

hehe....dia rimas kottt....zie lame tak borak2 dgn ko...sehat ke??