Disember 29, 2009

Cuti² December

Let's Party!!
Jom gi party with Hana blink blink.. :)

No No No Party.. we actually went to Muara Beach @ Miami Beach :)
Why Miami Beach??? Wait till the end

Again for the third time this year kami buat Family Gathering at Muara Beach. Enjoy viewing Hana yg sexy..
(To Airiel tutup mata mu menantuku)


We with sessi 'cover him'

Selesai mandi kita mkn..menu utama is Ayam Salai!!



Husband si pembakar ayam salai sedang bersantai dgn pemandangan yg indah.. :)

Zoom sikit di sebalik pemandangan yg indah

Zoom lagi..
No more Muara Beach but Miami Beach

7 ulasan:

fazilzura berkata...

wahhhh ku ingt kan mmg nk g jimba2 .. siap blink blik key ..


ehheheheh padan ler... sure mato masing2 juling tuk mat saleh tu posing gitu .. aduyaiii

ILA HAFIZ berkata...

aummmm... aku nak g sini zie!!! bestnyeee..sempat ke aku ke sana ye nanti?...

el berkata...

seksi la hana
geram aku
betul2 igt kat miami beach
hikss sgt2 gojes tmpt tu

ZiE berkata...

Zura: hahah jgn kan mata laki aku mata aku pun jadi rambang menengoknye zura... sebab memang tak penah pun happend mcm ni kat sini.

Ila: Insyaallah kalau ada masa kita gi sini ye..

El:Hahahhaa tu la pasal mcm miami beach kan... walhal hanya muara beach.. kahhh

A.I berkata...

wow!!! indahnya pemandangan...ngeh ngeh..

tp mata aku tetap kt ayam salai itew ;P

atty's berkata...

memang indah pemandangan ..ituh ..

FaizAmYAirieL berkata...

wauuuu..hanaa...sexy baby cutee...ehehee...wahh dah jadik miami beach erk..i likeee..ngeee