November 21, 2009

Face of Hana

Why? What happen? What she did?
Till her face like this..



|
|
|
v

Mommy Makeup
Hasil pemerhatian Hana at Mommy setiap hari :)
To Babah Hana, pls jgn salahkan isterimu!!

Hasil colekan Hana :)

8 ulasan:

mzira berkata...

Huhuhu. . .dh pndai mekap ye.jgn mcm anak aku dh pndai gincu smpai hancur gincu nininya.

FaizAmYAirieL berkata...

like mummy like hana..suke make up erk.eehehe...zie..skrg anak2 kite ni sdg dlm dangerous age sbb akan ikut je ape kite buat n sebut..ehehehe

mamashasha berkata...

zie....by this age mmg diorang akan suke bermakeup nih!!!anak pompuan cam ni lah....eyeshadow aku baru je dikorbankan utk shasha last week tau!

noreen-bulan berkata...

suka makeup yer hana..nnt kalo mummy beli suruh beli hana nya sekali yer...
damia nnt tak tau makeup ke tak..sbb umi dia tak ada makeup..huhuhuhu

syafa berkata...

kahhhhhhhhhhh....anak ko dah jadi anak daraaaaaa..dah pandai main make up...amekkk...main je hana...mummy x marah nyer..ahakss

el berkata...

besar gabak ko pya make up tu zie
aku pun xde cam tu..huhuhu
hana tu sok2 jd cam kak ai zie...hehehe

saveme_zero berkata...

mcm alya gak la,aku sibuk mekap..dia pun nak sama..ekekeekk

揚州炒飯Penny berkata...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚