Oktober 19, 2009

We miss

We miss them..
especially mommy rindu banget..
rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu rindu :(

Hana miss her friends

Miss them..

Mommy miss them so so much..

Also miss them..

Babah miss the geng ..

and this geng..

We miss all of them especially to Kapets Mommies :(

13 ulasan:

el berkata...

tu la aku pun rindu kat depa
seyes..rindu sgt2
skrg ni ssh sgt nk npk geng2 kapet cipet tu romen blog aku..aku sgt2 sedih taw
bape kerat je skrg ni dok terjah blog aku...aku rs cam tersisih...

depa igt kat aku lg ke...
rs nak terbang la ni gak pi jpe depa
adakah depa pun cam tu..huhu

alyyani berkata...

maknanya, zie & family kena la turun sini jumpa diorg :)

ai berkata...

:( ayoyo...so touching!

tp awat la muka aku ngan ely lain macam ms tu ye? oooooooo..sbb ms tu aku kembang! ngeeeeeeee

i miss u too zie ladybird..

ai berkata...

HOI EL!!!

AKU SENANTIASA MEROMEN BLOG KAU TU YE... :P

ailebiu too EL!

(tompang sat na zie.. )

FaizAmYAirieL berkata...

el sile perbetulkan statement anda yer...aku slalu je terjah blog ko tuh..huhuhh...blog aku pon same jgk kdg2 diorg x komen pon tp ade tanye pasal cerite dlm blog maknenye bace la tu tp x tinggal jejak..ekekeke...

to zie...kitorg kat sini juga amat2 merindui korg ber3 disane...jauh dimate dekat di hati..ngeee..rase nak buat rombongan gi brunei jerk..tp nak carik sponser dulu..kahhh..leh x camtuu...

ibu_umairah berkata...

kekadang bukan lupa ....tapi sibuk munkin kerna kerja!!!!!!

fazilzura berkata...

ZIe... we miss u too ..

nk wat cmner , kamoo jauh bangat , kalau dekat leh jgk daku terjah2...
sgt2 best kan saat itu, sgt meriah ..
** lawa plak ko susun gambo2 cmtuh yek .. sweet jek ..

*** OIT JOYAH .. sile betui kan statement anda yek .. haku ni pun selalu je terjah blog ko .. mana plak ko tersisih ., haku ni lg tersisih , dh ler xleh berkapet... nk chat pun just gune yahoo email je tau .. huhuhu

Nur Syafawati berkata...

aku pun tersangat2 rindu kat ko dan family zie!!!!kan best kalau dpt jpe ko lagi zie..huhuh..bile la agaknye yer..huhuh..kalau aku gi brunei leh gak jpe ko..ahaksss...mesti hana dah notty skrg kan..tq zie..sbb ingat kami di sini..insyaallah..ade rezeki kite akan jpe lagi di satu masa yer..nanti kalau mai kl..call aku yer..leh lepak2 umah aku..orait???take care sayangg...

eLYies berkata...

zieeeeeeeeeee..aku pun rindu sangat kat ko sefamilyyyyyy....nak buat camne..ko jauh bangat..pastu ko pun jarang online..ko pi maner zie????

(zie..awat muka syam nampak hidung je..hahahhaha)

nota kaki: elllll...aku bkn tak melawat blog kawan2..tp aku TERSANGAT la MALAS nak TINGGAL JEJAK...lagipun aku punya pc dan NAZAK..selalu hang jeeeeeeee

Bed berkata...

zie...kene turun KL ni....ngehngeh

Fiza Nordin berkata...

waaaa sgt menyentuh perasaan ini n3!!!

walaupun daku teralmbat meninggalkan jejak di sini...ampun yek zie...tp sungguh2 cakap ni,akak pun mcm kwn2 yg lain,rindu bangat same kamu bertiga di sane...sungguh ni!
entahlah biler ade rezeki nak sampai ke brunei tp klu rezeki zie & fmly murah dapat terbang ke msia,jgn kecil2 hati dan segan2 hubungi kami k...pastinye kami luang2kan masa bergather2 dgn zie & fmly...

betul tak kengkawan...

sejak tukar bband ni sgt susah nak on9 YM.akak pun dah lame tak berjimba2 di kapet...rindu gak same diaorang tu...

saveme_zero berkata...

aku pun rindu ko zie..sgt touching picas2 tu. ada kesempatan...terbang ke sini ok. leh kita gather2 lagi.

Oii L! tak baik cakap camtu ok. geng2 mak ayam sentiasa ingat ko. tak masuk blog,x maksud lupakan ko!

Miss u all yang jauh2 tu k. muahhh!

Bibu berkata...

rindu2 an le sesame ahaks...
L: aceli memasing ade terjah tu..cume x tinggal jejak jek kot hehehe...blog aku pon dah macam pulau jerjak -jarang dijejaki kaaaaahhh