Ogos 07, 2009

Whistling

Here is Hana face when she try to follow her grandfather whistling.

"Feweeeeitttt"

10 ulasan:

alyyani berkata...

amboi, sexy nye mulut anak dara hang zie... coklat mata hana ek. cantik..

ZiE berkata...

alyyani.
haha sexy lips hana... :) nak whistle tapi tak de bunyi. Mata hana memang ori kaler coklettttt ikut ayahnya

fazilzura berkata...

kahhh ... tu kalau ikat reben kat ujung mulut tu sure comel tu

ai berkata...

Ekekekekekeke...

Rasa nk kiss je molot moncong dia tu! Menjadi ke bunyik tu Zie? kihkih

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

haha..mmg cute n seksi..

ZiE berkata...

zura: hahahaha nak kena ikat? nak ambik gambar pun susah

Kak Ai: langsung tak de bunyi.. hanya memek mulut je.. kahhhhh

Ainey: cute mcm mummy dia kan.. hik hik terlebih sudah

ayuZack berkata...

amboii hana, leh ikat muncung tu tau... kiut jek.. mata dia zie.. kemain lagi...

el berkata...

amboi nak lawan molot auntie ke hana..cer hana tgk mocong auntie kat gmbor tepi tu..kahhhhh

sgt2 cekci molot kamooo

Nur Syafawati berkata...

sgt cute hana niiiiiiiiiiiiii...sgt rindu sama kamo la budak kecik1!!huhuh

FaizAmYAirieL berkata...

ekekkee hana..cutenye wat mulut camtu...