Jun 21, 2009

Special untuk Abah Hana

Happy Fathers Day
Year 2 as a father, 21 Jun 2009
No special present dari Hana untuk Abahnya just simple scrap made for this special day. Diiringi doa semoga Abah Hana akan sentiasa berada di dalam keadaan sehat then leh jaga Hana and family. Semoga Abah akan menjadi Abah yg tabah dan diberkati dalam menjaga anak anak Abah. Hana sayang Abah so much. Terima kasih atas semuanya Abah

Selamat Hari Abah untuk Abah Hana
kerana abah Hana disini
kerana abah Hana gembira
kerana abah Hana terasa bahagia..
abah oh abah

abah...
semenjak kecil Hana dibesarkan bagai menatang minyak yang penuh
semenjak kecil Hana dimanjakan dengan belaian gurauan abah yang indah
semnejak kecil Hana diberi penghargaan bagai seorang raja

abah...
ketika Hana mengalah..
abah lah semangatku
ketika Hana sakit..
abah lah penawarku
ketika Hana bersedih..
abah adalah air mataku
ketika Hana ketawa..
abah lah riangku
dan ketika abah berduka?
Hana harap Hana lah penawar dula laramu
selamat hari bapa kepada abah

sayang abah selalu dari:-
Adibah Hana Safiyyah

Note: Hana skrg panggil babahnya bukan lagi dgn gelaran 'Babah' tapi sudah jadi 'Abah'

6 ulasan:

atty's berkata...

sweetnya..

FaizAmYAirieL berkata...

so sweet....sure touching babah aka abah hana tu kan...ehehee..Happy Father's Day!!!

Bed berkata...

sooooooooo sweet......alahai...
hai zie & litle hana....
auntie bed sini....ingat lagi?
follow aku ye zie...

MUMMY ILA berkata...

puitisnya ..kretipnya.. apa jela..ko ni memang zie.. amat rajinnnn...:)

saveme_zero berkata...

kreatif la ko zie

Nur Syafawati berkata...

sgt touching la ayat2 ko ni zie..huhuh..scraping ko pun cun gak..mesti abah hana bangga eh...hehehe